OK

تحصیل در کانادا

جهت تحصیل در کانادا باید:
• از یک موسسه آموزشی معین در کانادا پذیرش گرفته باشید.
• ثابت کنید پول کافی برای تادیه موارد زیر را دارید:

o شهریه
o مخارج معیشت برای خود و هر یک از اعضاء خانواده که با شما به کانادا می آید، و
o هزینه بازگشت خود و هر یک از اعضاء خانواده که با شما به کانادا می آید

• شهروند مطیع قانون و بدون سابقه کیفری باشید و خطری برای امنیت کانادا نداشته باشید. ممکن است نیاز به ارائه گواهی عدم سوء پیشینه باشد.
• سالم باشید و در صورت نیاز معاینات پزشکی لازم را انجام دهید.
• به مامور مهاجرت اطمینان دهید که در پایان مدت اقامت مجاز، کانادا را ترک خواهید کرد.

فهرست مدارک

1. پرداخت هزینه های مربوطه، شامل هزینه بررسی تقاضانامه (Processing Fee) و هر گونه هزینه متعلقه دیگر، مانند هزینه انگشت نگاری.
2. یک کپی از صفحه اطلاعات پاسپورت یا مدرک سفر معتبر که نمایانگر اطلاعات ذیل باشد:
• شماره پاسپورت، • تاریخهای صدور و انقضاء آن، • عکس، نام، تاریخ و محل تولدتان.

3. نامه پذیرش از جایی که قصد تحصیل در آن را دارید ( این مکانها می توانند شامل موسسات آموزشی تعیین شده باشند اما محدود به آنها نمی باشند.)
در مورد استان کبک، تاییدیه ی درخواست شما تحت عنوان CAQ صادره از سوی اداره مهاجرت کبک ( MIDI) نیز مورد نیاز است.
4. مدارک دال بر حمایت مالی.
• چنانچه مدت تحصیل شما در کانادا کمتر از یک سال باشد، مدارک دال بر حمایت مالی برای مدت تحصیل در کانادا.
• چنانچه مدت تحصیل شما در کانادا بیش از یک سال باشد، مدارک دال بر حمایت مالی برای سال اول تحصیل در کانادا.
5. کپی سند ازدواج (در صورت تاهل)
6. عکس
7. مدارک مورد نیاز دفتر ویزایی که از طریق آن اقدام